Telefon: 22 21 18 81.        Til forsiden

Image

Fotografen Erik Slot Drone fotograf film og foto m.m

Jeg et kreativt menneske, med stor erfaring som portræt/dyre fotograf og fotografering af børn – familie, bryllup, konfirmander, student fotografering.

Livet er lang række af øjeblikke: Et billede siger mere end 1000 ord, og uden billeder ville verden være ukendt for mange. Billeder er en uundværlig del af vores liv, og ikke mindst når vi taler om undervisning, kommunikation og markedsføring, og vores måde at opfatte og opleve verden på. Vi ser i billeder, og vi oplever det vi ser.

Eventfotografering: Eventfotografering dækker over mange forskellige slags fotoopgaver, men fælles er, at det noget med mennesker og begivenheder at gøre. Det kan være alt fra lokal gymnastikopvisning, til konfirmation eller firmaets stor fest-eller teambuildings dag.

Natur & Landskab: landskaber er populære at fotografere, og kunsten er at fange dem på det rigtige tidspunkt, og i det rigtige lys. Et vellykket landskabsbillede, give en lyst til at være der.

Fotos eller film til Virksomheder: Jeg tilbyder også billeder til reklamer, magasiner, hjemmesider og virksomheders markedsføring. Herunder og fotografering af huse og boliger til ejendomssalg, eller produktfoto, arkitekturfoto, madfoto og meget andet.

Jeg tilbyder fotografering af næsten enhver tænkelig slags, og tager gerne imod nyd udfordringer. For mere info og priser, skriv - sms – mail – eller ring 22 21 18 81 for uforpligtende samtale og tilbud.

© 2022 Erik Slot Nielsen