houstrup logo

 

Bestyrelsen i Grundejerforeningen har i dag modtaget følgende:

 

Teaser om foredrag og workshop for medlemmer af sommerhusgrundejerforeninger i Naturpark Vesterhavet

Kære medlemmer af sommerhusgrundejerforeningerne i Naturpark Vesterhavet

Her kommer en lille teaser til jeres medlemmer om foredrag og workshop, som Naturparken Vesterhavet inviterer til i efteråret. Endelige invitationer med tilmeldingslink kommer efter sommerferien! Men sæt gerne allerede nu kryds i kalenderen.

Vi mærker den stigende interesse for at omlægge sommerhusgrunde til mere vilde arealer. Derfor inviterer Naturpark Vesterhavet til et foredrag fredag den 6. oktober kl. 19-21 med Lilli

Gruwier fra Vildskab. Her kan man få inspiration til, hvordan man med små forandringer kan gøre en stor forskel for at invitere naturen tættere på.

For de sommerhusgrundejere, som har lyst til at arbejde mere dybdegående med mere vildskab på sommerhusgrunden, har vi arrangeret en workshop - også med Lilli Gruwier fra Vildskab. Den finder sted lørdag den 7. oktober fra kl. 9.00-15.00. Der er 25 pladser. Workshoppen er udelukkende for sommerhusejere i Naturpark-området og hvis der er stor tilslutning til workshoppen, har vi på forhånd reserveret lørdag den 28. oktober til en workshop mere.

Rigtig god sommer!

Med venlig hilsen Lisbeth Christiansen Projektleder Teknik og Miljø Direkte 79 94 69 61 Mobil 20 12 73 58 Mail Bytoften 2, 6800 Varde www.vardekommune.dk